Voorzieningen

Voorzieningen en regelingen

Voor werkgevers die jongeren van de praktijkschool aannemen, zijn er verschillenden voorzieningen beschikbaar. Uw medeweker is mogelijk minder productief dan anderen. Hij of zij gebruikt specifieke middelen voor het werk. Of heeft begeleiding nodig. 

Hiervoor kunt u compensatie krijgen van de overheid. Denkt u bijvoorbeeld aan subsidie, fiscaal voordeel of een gemeentelijke regeling. Ook zijn er regelingen die het risico op extra verzuim voor u afdekken. Zo wordt het voor u makkelijker om maatschappelijk te ondernemen en krijgen onze leerlingen die kansen die zij verdienen.

Het PrO Grotius wijst u graag door naar de juiste instanties. Ook kunnen we u binnen de gemeente koppelen aan een jobcoach. Hij of zij helpt verder op de werkvloer. Als onze leerlingen de praktijkschool verlaten, helpen wij hen met de inschrijving in het doelgroepregister. Dit meestal nodig wanneer een bedrijf van een regeling gebruik wil maken. Ook volgen we nog twee jaar lang op een afstand hoe het met de schoolverlater gaat.

Onze school heeft een ESF-subsidie voor arbeidstoeleiding toegekend gekregen van het Europees Sociaal Fonds.

Meer daarover op deze pagina »

CONTACT

Grotius college
Postbus 470
2600 AL Delft

Hoofdlocatie
Vulcanusweg 258
2624 AV Delft
info@progrotius.nl
015 - 8 000 001

OVER ONS

Op PrO Grotius volgen ruim tweehonderd leerlingen uit delft en de regio praktijkonderwijs. Branches: horeca, detailhandel, techniek en zorg.

© 2023 PrO Grotius - realisatie Knijnenburg Producties