Hoog bezoek!

20 december 2023

Op vrijdag 13 oktober werd de school bezocht door een delegatie van de ministeries van VWS (volksgezondheid, welzijn en sport), OC&W (onderwijs, cultuur en wetenschap) en LNV (landbouw, natuur en voedselkwaliteit). Naast de GGD was onderwijswethouder Karin Schrederhof aanwezig. Het werkbezoek was gericht op de gezondeschool aanpak van ROC Mondriaan, de Parkschool en PrO Grotius.

Als school hanteren wij de gezonde school aanpak op de thema's gezonde voeding en relaties & seksualiteit. Wij zien de gezonde school aanpak als een belangrijk onderdeel van het lesaanbod op onze school. Uit wetenschappelijk  onderzoek blijkt namelijk dat een gezonde leefstijl van grote invloed is op het welbevinden en schoolprestaties van leerlingen. 

Tijdens het werkbezoek werden wij in de gelegenheid gesteld om de bezoekers een inkijkje te geven in de dagelijkse praktijk op het gebied van gezondheids-bevordering. Naast de successen van onze aanpak hebben wij ook kansen en uitdagingen onder de aandacht gebracht van de beleidsbepalers.

Wij kijken met een tevreden gevoel terug op deze middag. De  bezoekers lieten zich positief uit over de gehanteerde aanpak binnen PrO Grotius en waren enthousiast over de ontvangst. De leerlingen en medewerkers hebben op uitstekende wijze laten zien waar PrO Grotius voor staat en gaat!

CONTACT

PrO Grotius
Vulcanusweg 258
2624 AV Delft
info@progrotius.nl
015 - 8 000 001

OVER ONS

Op PrO Grotius volgen ruim tweehonderd leerlingen uit delft en de regio praktijkonderwijs. Branches: horeca, detailhandel, techniek en zorg.

© 2024 PrO Grotius - realisatie Knijnenburg Producties