Vacature Ondersteuningscoördinator

VACATURE

Ondersteuningscoördinator (Zorgcoördinator)

Wij zijn per 01-01-2023 op zoek naar een betrokken ondersteuningscoördinator die samen met het team van PrO Grotius leerlingen voorbereidt op een volwaardige plek in de maatschappij.

Het betreft een vacature voor 0,6 fte.

De functie

Als ondersteuningscoördinator initieer en coördineer je de uitvoering van passend onderwijs binnen de praktijkschool. Mede door jouw inzet krijgen onze leerlingen de extra ondersteuning die zij nodig hebben voor een ononderbroken schoolloopbaan.

Je coördineert de dagelijkse gang van zaken rondom leerlingen met  extra ondersteuningsbehoefte en je draagt bij aan de doorontwikkeling van passend onderwijs binnen PrO Grotius. Verder begeleid, ondersteun en adviseer je collega’s bij specifieke ondersteuningsbehoefte van leerlingen en ben je de linking pin met externe contacten die voor leerling ondersteuning van belang zijn.

Onze nieuwe collega:

  • Is gericht op samenwerken en een echte netwerker
  • Is analytisch sterk
  • Beschikt over management skills, geeft functioneel leiding
  • Heeft humor en beschikt over een gezonde dosis relativeringsvermogen
  • Is communicatief sterk; kan bemiddelen en op constructieve wijze overleg voeren
  • Weet draagvlak te creëren voor nieuwe ideeën
  • Is sterk in het opstellen, organiseren en begeleiden van uitvoeringsplannen

Hierom wil je werken bij PrO Grotius

PrO Grotius is een openbare school voor praktijkonderwijs in Delft. Binnen een veilige en gezellige setting werkt een betrokken team van professionals. Naast praktijkonderwijs bieden wij entreeonderwijs aan en heeft de school een schakelklas vmbo. De school is gehuisvest in een nieuw gebouw aan de Vulcanusweg in Delft. PrO Grotius is een school waar jongeren, ongeacht hun religieuze of levensbeschouwelijke achtergrond samenkomen en samen leren.

‘Samen, Eigenheid en Plezier’ zijn de kernwaarden van onze school. Deze kernwaarden vormen de leidende principes voor ons onderwijs en zijn zichtbaar in het handelen van de medewerkers in de school.

De kernopdracht van PrO Grotius

Binnen PrO Grotius bereiden wij onze leerlingen zo voor dat ze een volwaardige plek kunnen verwerven in de maatschappij. Wij zien het als een belangrijke taak om bij te dragen aan de persoonlijke groei van leerlingen, zodat zij zich ontwikkelen tot zelfstandige, evenwichtige en gelukkige volwassenen. Volwassenen die zich betrokken tonen en voelen bij de samenleving.

“Als leerlingen de school verlaten, weten ze wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen.”

Wij bieden:

Een uitdagende baan in een leuke, kleinschalige school met een team van betrokken en enthousiaste collega’s. Naast een goed salaris en de vakantie-uitkering, ontvang je ook een eindejaarsuitkering van 8,33%. Scholengroep Spinoza biedt goede regelingen zoals een zeer aantrekkelijk fietsplan, een fitnessregeling, een vitaliteitsprogramma- en budget, maar ook stoelmassages!

Benoeming is op basis van de uren die worden gegeven en de taken die iemand daarnaast doet. Inschaling is in salarisschaal 11 (schaalbedragen €2896 – €5329) en conform cao-VO.

Meer weten?

Neem voor deze vacature contact op met Patrick van der Mark, locatiedirecteur PrO Grotius, op telefoonnummer 06-4319 01 32.

Solliciteren

Sollicitaties ontvangen wij graag via de website van Meesterbaan: Klik door »

Er is geen sluitingsdatum voor deze vacature, stuur z.s.m. een motivatie en CV via Meesterbaan. De vacature staat open tot we de geschikte kandidaat hebben gevonden.