Meet-Up voor Bedrijven 19 mei

[ DIT EVENEMENT IS GEWEEST ]

Een levendige bijeenkomst vol verhalen van bedrijven, ontmoetingen met vakdocenten en demonstraties van de leerlingen.

Als praktijkschool zijn bedrijven onmisbaar voor ons. Zij laten onze leerlingen zien wat het betekent om te werken en geven hen de kans om succeservaringen op te doen en hun talenten te ontdekken. Of dit nu is als stagebedrijf, in de vorm van een gastles of bij het aanbieden van een arbeidsplaats aan het eind van de opleiding. Daarom willen we de mensen met wie we samenwerken van harte bedanken.

Ook ontmoeten we graag nieuwe ondernemers en andere professionals om ons netwerk uit te breiden. Hoe meer verschillende bedrijven en organisaties aanhaken, hoe meer kansen onze jongeren krijgen om te ontdekken welk werk bij hen past.

Op 19 mei van 16.00-18.30 uur zijn bestaande en nieuwe relaties van harte uitgenodigd voor onze Meet-Up. De leerlingen laten zien wat ze in huis hebben, onze vakdocenten geven een beeld van de opleiding, bedrijven vertellen hun ervaringsverhaal en een expert op het gebied van subsidies en voorzieningen geeft toelichting. Daarnaast is ruimte voor kennismaken, netwerken en een hapje en een drankje. We hebben immers niet voor niets een tak ‘horeca’ in onze opleiding.

Praktische informatie

Datum19 mei 2022
LocatiePrO Grotius, Vulcanusweg 258, 2624 AX Delft

Programma

16:00uInloop
16:15uWelkom door directeur Patrick van der Mark
Korte presentatie van Jelle Bosch van Edunova Onderwijsinnovatie over regelingen, subsidies en voorzieningen voor stages en arbeidsplaatsen
16:45uVaktours. In twee rondes bezoekt u telkens een vaklokaal waar docenten, leerlingen en bedrijven hun verhaal delen.
17:30uStart borrel. Mogelijkheid om verder rond te lopen door de school. Ontmoetingen met andere bedrijven. Demonstraties van docenten en leerlingen.
18:30uEinde

Bent u erbij?

Aanmelden kan hier