Nieuw op de site: gedeelte voor bedrijven

Zal ik ‘ja’ zeggen tegen deze leerling die stage wil komen lopen? Wat kan ik eigenlijk van hem verwachten?’ ‘Ik heb moeite om praktisch personeel te vinden, passen jullie leerlingen misschien bij mijn bedrijf?’ ‘Ik wil mijn ervaringen in mijn vak graag delen met jongeren, kan ik langskomen op jullie school?’

Informatie en ervaringsverhalen

Steeds vaker krijgen we vragen over de samenwerking van PrO Grotius met bedrijven en andere professionals. Een positieve ontwikkeling, waar we enthousiast van worden. Daarom hebben we een extra gedeelte aan onze website toegevoegd. Hier vindt u informatie voor bedrijven over de verschillende samenwerkingsvormen, een stageoverzicht en antwoorden op veel gestelde vragen. Daarnaast bezochten we oud-leerlingen en stagebedrijven. Hun inspirerende verhalen kunt u nu op de site lezen. Neemt u een kijkje?

Elkaar leren kennen

Ook op social media zijn we actief. Via ons nieuwe PrO Grotius profiel op LinkedIn delen we regelmatig updates en verhalen. 

Natuurlijk geven we ook nog steeds informatie in een persoonlijk gesprek. Want elk bedrijf is anders en samenwerking vraagt om een goede afstemming tussen het bedrijf, de leerlingen en de school. Laat hier uw gegevens achter als u wilt dat wij vrijblijvend contact met u opnemen.